Over Dianne Ploemen

De uit Limburg afkomstige Dianne Ploemen, heeft als belangrijkste missie positiviteit; mensen blij maken. Dit doet ze zowel als kunstenares als door personal styling.

Als kunstenaar is ze autodidact, maakt lyrisch expressieve acrylschilderijen. Sinds de crisis verwerkt ze vaak krantenknipsels in haar schilderijen. Deze artikelen zorgen samen met de de gelaagdheid voor bijzondere composities en diepte in haar werk. In haar werk zijn vaak figuren te herkennen. Soms zijn ze duidelijk waar te nemen. Deze spanning maakt het werk intrigerend. De kleuren kiest ze of spontaan of op basis van  een interieur waar een schilderij bij mag passen. 

Haar andere professionaliteit is het begeleiden van mensen als personal stylist. Ze zorgt dat door de keuze van goede kledingcombinaties, de uitstraling krachtiger en positiever  wordt.

Als personal stylist heeft ze zich ook gespecialiseerd in het analyseren en verduurzamen van de garderobe. Soms zorgt de aanschaf van 1 kledingstuk voor meer dan 10 nieuwe combinaties. 

Naast het schilderen en de styling geeft Dianne workshops en trainingen aan bedrijven en particulieren. Dit voor zowel Art als Styling .