Workshops

Het enthousiasme en de onderwijservaring van Dianne zorgen ervoor dat ze graag en vaak workshops geeft. Dit voor groepen tot 200 personen. Eigenlijk zijn bijna alle idee├źn uitvoerbaar. Voorbeelden van eerdere schilderworkshops zijn het samen maken van een schilderij als cadeau of het maken van een werk om herinneringen een plek te geven. Veel bedrijven hebben al gebruikt gemaakt van de expertise van Dianne.

Workshop personal styling

Ook haar personal styling ervaring deelt ze graag als workshop. Bij deze workshop wordt op afstand de kledingkast van de deelnemers beoordeeld en worden tips gegeven. Kleine aanpassingen kunnen leiden tot grote veranderingen van combinatiemogelijkheden. De prijs van de workshop is afhankelijk van de de duur en het aantal mensen.

De inspiratiebron voor de workshop Less is more collectie

Mede door het lezen van het boek Fashionopolis is het idee ontstaan om ook workshops less is more collectie aan te bieden. Met het analyseren van de huidige kledingkast kan een nieuw collectieplan en soms de aanschaf van een enkel kledingstuk voor een totale andere garderobe zorgen. Dus geen overbodige impulsaankopen meer die het klimaat niet ten goede komen.